Ben jij je website vol stockfoto’s en onpersoonlijke teksten ook zo zat? Je wilt een website die echt jou uitstraalt! Ik ga graag voor jou aan de slag met strategie, teksten en foto’s.

Je doelgroep krijgt zoveel op zich af op een dag. Ze volgen minstens 600 mensen op Instagram, krijgen tientallen nieuwsbrieven en je flyer ligt op een grote stapel met concurrenten.
Je doelgroep kijkt daarom steeds doelgerichter: wat past er bij mij, wat spreekt mij aan? Daarom is het zo belangrijk dat jij laat zien wie je bent: in tekst en beeld.

Tekst & strategie

We kunnen snel overweldigd worden door alle werkzaamheden, maar het is belangrijk om weer terug te gaan naar je kern. Wat doe je, waarom doe je wat je doet en waarom ben jij beter dan de concurrent?
De meeste ondernemers zijn enorm gepassioneerd en toch zie je dat niet terug op hun website. De passie moet weer van je website spatten!

We gaan uitgebreid in gesprek zodat ik alle informatie heb om de teksten voor je website te schrijven. Ik hou rekening met je doelgroep en hoe ze jou gaan zoeken. De teksten zullen ook SEO-proof zijn, zodat je klanten je goed kunnen vinden.

Beeld die laat zien hoe jij bent

Ik kan je hiermee helpen. Samen gaan we nadenken wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • een mooie profielfoto van jou en je collega’s/medewerkers
  • sfeerfoto’s van je kantoor/studio
  • foto’s tijdens evenementen, projecten, die je kan gebruiken ter promotie van de volgende evenementen
  • foto’s van jou aan het werk incl detailfoto’s

Uiteraard verschilt het per branche, beroep wat je nodig hebt. Een yoga instructrice heeft, naast een portretfoto, foto’s nodig in actie tijdens de yogales, maar een yoga studio heeft ook foto’s nodig van de kleedkamers en de receptie.

Mijn stijl is natuurlijk en spontaan: ik wil dat jij op de foto komt zoals je echt bent. Daarvoor ga ik met je in gesprek en heb ik vragen en opdrachten om je op je gemak te stellen en zo nodig aan het lachen te krijgen.

Neem een kijkje op Bmoments.nl voor mijn portfolio.